ENESTÅENDE RENHED

STABIL pH

RIG AN TIOXIDANTER

TAPPET VED KILDEN

VELKOMMEN TIL SEQUOIA VALLEY

Langt inde i den karpatiske bjergkæde ligger dette helt vidunderlige sted der vides at være en af de få steder på jorden, hvor Sequoia træer har rodnet uden for deres naturlige habitat. Stedet her kaldes – ikke uventet – Valea Săcuieului eller Sequoia dalen.

Dette område af betagende natur blev dannet ved vulkanske udbrud for 145 millioner år siden og det er her – flere hundrede meter nede i jorden, at vores historie begynder.

Den naturlige vulkanske filtrering, som AquaVia gennemgår under overfladen gør det så rent, at intet i vandet skal behandles eller fjernes. AquaVia tappes direkte ved kilden for at sikre dets egenskaber samt unikke smag.

Det kalder vi “The Raw Power of Nature”.

RAW POWER

PURE NATURE

3.0 Syrligt Soda Flaskevand Hanevand Kildevand AquaVia Neutral Alkalisk DÅRLIGT IKKE GODT 4.0 5.0 6.0 7.0 8.0 9.0 10

Hvad betyder pH?

pH er et udtryk for koncentrationen af hydrogenioner i det vand du drikker eller mad du spiser. Alkalisk vand med en pH over 7,0 har en højere koncentration af negative ioner. Kroppens naturlige pH er på 7,4, men denne værdi er ofte ustabil på grund af forbruget af syrligt forarbejdede fødevarer som mejeriprodukter, sukker, rødt kød og meget mere. Naturligt alkalisk vand med en stabil høj pH værdi hjælper med at opretholde balance og holder dine kropsfunktioner optimalt vedlige.

pH ALKALISK DIAGRAM

 • AQUAVIA ........................... 9.4
 • ETERNAL .......................... 8.0
 • FIJI ...................................... 7.7
 • EVIAN ................................. 7.2
 • OZARKA ............................ 6.6
 • VOSS .................................. 5.5

HVAD ER TDS?

Total Dissolved Solids eller TDS angiver den samlede mængde mineraler, salte, metaller, kationer eller anioner opløst i vand. Jo højere TDS, jo mindre vand kan vi optage, da bundfaldet af det vand vi indtager bliver højt. AquaVia har en meget lav TDS sammenlignet med de fleste vand på det globale marked samtidig med en vidunderlig og forfriskende smag.

PPM

FASTE STOFFER (TDS) I PPM

 • ICELANDIC ....................... 62
 • VOLVIC ............................... 140
 • AQUAVIA ........................... 160
 • FIJI ...................................... 224
 • VOSS .................................. 290
 • EVIAN ................................ 357

NATURLIG vsKUNSTIGNaturligt kildevand med høj pH værdi, som filtreres gennem vulkansk sten og diverse jord/lerlag opfanger forskellige mineraler indeholdende alkaliske forbindelser som kalcium, silica, kalium, magnesium og bikarbonat samtidig med, at den analytiske sammensætning er mere stabil end af vand genereret ved kunstige processer.

Forarbejdet alkalisk vand gennemgår en produktionsmæssig -og mekanisk proces. Denne metode indbefatter, at vandet destilleres eller renses ved hjælp af en mellemliggende proces, hvorved enten elektrolytter og/eller mineraler tilsættes og deraf gør vandet mere alkalisk. Det oplyses, at de almindeligt anvendte ioniseringsmaskiner danner “surt vand” som affald og er ikke det primære valg for en miljøbevidst forbruger.